El proper 26 de Maig es celebren les eleccions municipals per a escollir tant l’alcalde/alcaldessa com l’equip de govern. Nosaltres us volem mostrar les persones que formen part de la nostra candidatura. Un equip compost per persones amb un gran bagatge i experiència en l’activisme social, persones implicades que lluiten per transformar el nostre municipi. Amb un compromís clar: respondre a les necessitats socials, de barri, ambientals i feministes des de l’esquerra, per superar les mancances actuals. Perquè En Comú Podem fer un Premià més just, més igualitari i més sostenible, aspirem a guanyar l’Ajuntament! Guanyem amb tu!

Elena Martín

Educadora social que treballa amb persones adolescents que es troben en situacions de conflicte i risc social.

Rafa Fernández

Enginyer químic, ha treballat realitzant projectes per millorar el medi ambient i de generació d’energies alternatives.

Lole Morilla

Treballadora de la Sanitat Pública, participa activament en plataformes feministes de l’àmbit municipal i autonòmic.

Àlex Blasco

Llicenciat en ciències econòmiques. Professor a l'ensenyament públic, i activista pels drets de les persones més vulnerables.

Susanna Martínez

Enginyera tècnica agrícola, treballa com a professora de secundària. Ha publicat tres llibres, dos dels quals de medi ambient.És activista en l’àmbit de la cultura popular.

Xavi Cámara

Treballador de la malmesa sanitat pública. A Podem des de l’any 2014, és el portaveu del Cercle Podem Premià des de l’any 2018.

Charo Fernández

Tècnica en Turisme. Ha participat en projectes solidaris com les colònies d’estiu per a nens i nenes sahrauís, i és membre del Consell Municipal de Cooperació.

Yolanda García

Nascuda a Granada, viu a Premià de Mar des de l’any 2002. En patir un desnonament, es va vincular al moviment 15M, participant a la PAH i de varis moviments socials.

Santi Madrid

Treballador del comerç, és llicenciat en Medi Ambient, i màster en energies renovables, ha participat en diferents entitats socials i culturals i ha participant activament a la Festa Major.

Ferran Martí

Treballa com administratiu, es va polititzar amb el 15M arrel de la mobilització de l’1 d’octubre decideix participar en política de manera activa. Responsable de comunicació del Comú local.

Maria Freixanet

Llicenciada en Ciències Polítiques i Màster en Polítiques Públiques i Socials. S’ha dedicat a la recerca i divulgació en matèria d’igualtat. Ha estat senadora per En Comú Podem i actualment és candidata al Congrés dels Diputats.

Silvia Sánchez

Gestora cultural, participa activament de l’AFA de l’escola dels seus fills, és membre del consell de cultura, i és la responsable d’aquest àrea del Comú local.

Rafa León

Camioner i activista pel dret a l’habitatge, vinculat al grup de Podem a Premià de Mar.

Manoli Morilla

Treballadora de la neteja, afiliada a COBAS i activista animalista.

Paqui Vida

Activista social, actualment fa de voluntària de Càritas a Premià de Mar.

Christian Segovia

Preparador físic personal, relacionat amb la pràctica esportiva vinculada als espais naturals.

Conchi Zapata

Administrativa, vinculada des de fa temps a diverses lluites polítiques, afiliada a CCOO.

Kino Herrero

“Mis labores”, professor jubilat de secundària, activista cultural i anticapitalista.

Almudena Ncungu

Educadora social, exregidora a Premià de Mar d’ICV-EUiA.

Isabel Díaz

Mestre d’infantil jubilada, membre de diferents moviments per a la creació i defensa de l’escola pública catalana

Alfons Barreras

Treballador jubilat de l’àmbit de l’educació, portaveu de la Plataforma Premià Port, exregidor a Premià de Mar d’ICV-EUiA.

Moisés Sevillano

Monitor educador a un centre d’inclusió social. Vinculat a entitats esportives del municipi i exregidor d’ICV-EUiA.

Mª Antònia Guardiola

Fa recerca i docència a secundària i universitat. Actualment participa a projetes de la UE en educació i inclusió social.

Manel Egea

Treballador de banca. Activista social, veïnal i polític. Participa en diverses entitats culturals. Ha estat regidor d’ICV-EUiA.

José María Martín

Treballador jubilat. Activista social, polític i veïnal. Participa de diferents entitats municipals en defensa de la justícia social i l’educació.
WhatsApp chat