logo de premia en comu podem

PREMIÀ

EN COMÚ PODEM

Actualitat

Valoració dels pressupostos municipals 2021

Valoració dels pressupostos municipals 2021

12Març, 2021Els pressupostos presentats per l’equip de govern no expressen cap voluntat de transformar Premià en un municipi més amable, més verd i més sostenible Des de Premià en Comú Podem volem fer palesa la nostra sorpresa en veure que cap de les propostes...

150 Mesures per fer front a la crisi i la pandèmia

150 Mesures per fer front a la crisi i la pandèmia

18Octubre, 2020Proposta conjunta de 150 mesures per a fer front a la crisi i la pandèmiaTaula de Suport al teixit productiu i comercial de Premià de Mar El teixit comercial de Premià de Mar ha estat durant molt de temps un referent per a les poblacions veïnes i en...

El Blog de la Maria

Vols seguir el dia a dia de la nostra congresista?
https://mariafreixanet.com

Guanyem per avançar

Premià En Comú Podem

Estem convençudes que ha arribat el moment de deixar enrere molts anys de retallades convergents, que és el moment de ser valentes i passar de la frustració a la il·lusió, de la por a l’orgull.

Ara podem tancar la porta d’una vegada a les polítiques injustes i ineficaces d’austeritat que va posar en marxa l’actual alcalde quan era regidor de serveis econòmics.
Les nostres propostes volen inaugurar un nou cicle municipal, utilitzant les eines municipals per en la mesura del possible redistribuir la riquesa i recuperar drets.

Els serveis públics, l’educació, la sanitat i els serveis socials han arribat a una situació límit. Uns pressupostos han d’escoltar aquestes necessitats per obrir la possibilitat d’una vila fortament social, feminista, ecologista i republicana.

Si, després d’anys d’austeritat volem canviar el rumb, redistribuint la riquesa, perquè Premià és una vila solidària que no vol deixar ningú enrere. Això també és justícia fiscal i valors republicans: uns preus públics i taxes amb mentalitat progressiva, creant també una fiscalitat verda…

Perquè a Premià de Mar volem un ajuntament que pensi en femení

Perquè a Premià de Mar volem un ajuntament que pensi en femení, en l’urbanisme, en els pressupostos, en les polítiques socials, en les maneres de funcionar, en el consum; en totes i cadascuna de les decisions.
Perquè, evidentment, treballem per eradicar la violència masclista, homòfoba, lesbòfoba, bífoba i trànsfoba. Treballem per fer de Premià uan ciutat que combat totes les formes de violència contra les dones i les persones amb sexualitats i gènere no normatius.

Fem una defensa de l’escola pública, catalana, de qualitat, gratuïta, laica, no sexista, plural i democràtica

Volem contribuir, des de l’àmbit municipalista, a lluitar per l’èxit escolar, impulsar metodologies participatives, afavorir la integració i la igualtat de tots els nens i nenes del nostre poble; volem lluitar contra el fracàs escolar i l’abandonament escolar prematur.

Creiem amb fermesa en una adequada promoció de la salut, acompanyada d’un desenvolupament de plans integrals d’acció social

Com ja tots/es coneixem, el nostre municipi és un dels que te més persones empadronades i un dels més petits en quant a superfície no tan sols de la comarca, si no, també de Catalunya, amb una densitat de població de 13.293,40 habitants per Km2, que comparativament amb la resta de la comarca, 1.114,20 habitants per Km2 fa que siguem el municipi més dens.

Vols formar part del nostre projecte municipal?

Escriu-nos

14 + 1 =

FACEBOOK

Premià En Comú Podem
Premià En Comú Podem ha actualizado su estado.22/04/2021 @ 11:22
Por lo general, esto sucede porque el propietario ha compartido el contenido solo con un grupo reducido de personas, ha modificado quién puede verlo o se ha eliminado.

TWITTER

19/04/2021 @ 16:39
🔴 És imprescindible que les treballadores del SAD (Servei d'Atenció Domiciliària) vegin respectats els seus drets laborals i que es reconegui la complexitat i el valor de la seva feina.

Per això hem presentat aquesta moció. 1/9 @radiopremiamar https://t.co/2D5sFO29kR
ComuPodemPremia photo

INSTAGRAM

logo en comu podem mataro
logo a premia podem
logo catalunya en comu podem
logo podem catalunya
logo barcelona en comu
logo unidas podemos
WhatsApp chat