logo de premia en comu podem

PREMIÀ

EN COMÚ PODEM

Actualitat

Contra les violències masclistes

Contra les violències masclistes

21Novembre, 2019Aquest 25 de novembre celebrem el dia internacional de la radicalització de la violència masclista envers la dona.Des de PECP manifestem la nostra més rotunda condemna i repulsa davant les violències masclistes en totes les seves manifestacions. Volem...

El Blog de la Maria

Vols seguir el dia a dia de la nostra congresista?
https://mariafreixanet.com

Guanyem per avançar

Premià En Comú Podem

Estem convençudes que ha arribat el moment de deixar enrere molts anys de retallades convergents, que és el moment de ser valentes i passar de la frustració a la il·lusió, de la por a l’orgull.

Ara podem tancar la porta d’una vegada a les polítiques injustes i ineficaces d’austeritat que va posar en marxa l’actual alcalde quan era regidor de serveis econòmics.
Les nostres propostes volen inaugurar un nou cicle municipal, utilitzant les eines municipals per en la mesura del possible redistribuir la riquesa i recuperar drets.

Els serveis públics, l’educació, la sanitat i els serveis socials han arribat a una situació límit. Uns pressupostos han d’escoltar aquestes necessitats per obrir la possibilitat d’una vila fortament social, feminista, ecologista i republicana.

Si, després d’anys d’austeritat volem canviar el rumb, redistribuint la riquesa, perquè Premià és una vila solidària que no vol deixar ningú enrere. Això també és justícia fiscal i valors republicans: uns preus públics i taxes amb mentalitat progressiva, creant també una fiscalitat verda…

Perquè a Premià de Mar volem un ajuntament que pensi en femení

Perquè a Premià de Mar volem un ajuntament que pensi en femení, en l’urbanisme, en els pressupostos, en les polítiques socials, en les maneres de funcionar, en el consum; en totes i cadascuna de les decisions.
Perquè, evidentment, treballem per eradicar la violència masclista, homòfoba, lesbòfoba, bífoba i trànsfoba. Treballem per fer de Premià uan ciutat que combat totes les formes de violència contra les dones i les persones amb sexualitats i gènere no normatius.

Fem una defensa de l’escola pública, catalana, de qualitat, gratuïta, laica, no sexista, plural i democràtica

Volem contribuir, des de l’àmbit municipalista, a lluitar per l’èxit escolar, impulsar metodologies participatives, afavorir la integració i la igualtat de tots els nens i nenes del nostre poble; volem lluitar contra el fracàs escolar i l’abandonament escolar prematur.

Creiem amb fermesa en una adequada promoció de la salut, acompanyada d’un desenvolupament de plans integrals d’acció social

Com ja tots/es coneixem, el nostre municipi és un dels que te més persones empadronades i un dels més petits en quant a superfície no tan sols de la comarca, si no, també de Catalunya, amb una densitat de població de 13.293,40 habitants per Km2, que comparativament amb la resta de la comarca, 1.114,20 habitants per Km2 fa que siguem el municipi més dens.

Vols formar part del nostre projecte municipal?

Escriu-nos

8 + 8 =

El Blog de la Maria


Vols seguir el dia a dia de la nostra congresista?

https://mariafreixanet.com

FACEBOOK

Premià En Comú Podem
Premià En Comú Podem ha compartido una publicación.07/01/2020 @ 18:58
💜 Aquest govern obre un nou temps per a l'esperança, on la política ha de tornar a guanyar i ser útil per a la gent comú.

🗣️ Ara toca diàleg, fraternitat, plurinacionalitat, empatia, dignitat, feminisme, educació pública i de qualitat, diversitat i lluita contra l'emergència climàtica.

Ara, també, a Catalunya!

#SíSePuede
Premià En Comú Podem
En Comú Podem
💜 Aquest govern obre un nou temps per a l'esperança, on la política ha de tornar a guanyar i ser útil per a la gent comú. 🗣️ Ara toca diàleg, fraternitat, plurinacionalitat, empatia, dignitat, feminisme, educació pública i de qualitat, diversitat i lluita contra l'emergència climàtica. Ara, també, a Catalunya! #SíSePuede

TWITTER

06/01/2020 @ 19:44
La companya Aina Vidal demà estarà al Congrés, per fer possible un govern de coalició amb un programa d'esquerres.

Des de Premià en Comú Podem li volem fer arribar el nostre agraïment i escalf.

Força Aina! 💪🏽💜 https://t.co/S7fivR9psn
ComuPodemPremia photo
Aina Vidal Sáez @AinaVS
Avui no he pogut anar a al Congrés a votar. Són dies de nervis i jo i la meva família hem cregut important explicar el perquè.

Salut i lluita ✊🏻 https://t.co/9oQqOw8O6c
18/12/2019 @ 15:28
El ple del #clasico ha aprovat la moció que hem presentat per declarar #Premiàdemar #vilajugable, ara a treballar per fer-la realitat. https://t.co/LvQIhWPaA5

INSTAGRAM

logo en comu podem mataro
logo a premia podem
logo catalunya en comu podem
logo podem catalunya
logo barcelona en comu
logo unidas podemos
WhatsApp chat