07

Juny, 2021

El Ple per debatre sobre els pressupostos municipals va ser convocat amb només tres dies d’antelació

El dijous 3 de juny va celebrar-se el Ple de pressupostos. Des del grup municipal d’En comú Podem de Premià de Mar (ECP-P) volem remarcar que aquesta sessió va ser convocada amb només tres dies d’antelació i sense preavís.

Les convocatòries precipitades de reunions mai responen a una gestió desordenada. Convocar sessions a corre cuita, de manera arbitrària, respon a la clàssica voluntat d’evitar la negociació amb els altres grups municipals.

De totes formes, això ja no sorprèn veient com ha anat el treball en l’elaboració del pressupost de l’Ajuntament per l’any 2021: totes les reunions que ECP-P ha fet amb l’equip de govern (dos en total), han estat demanades per nosaltres. L’equip de govern no ha mostrat cap interès en elaborar el pressupost amb la participació de tothom, i ho ha demostrat també convocant el Ple amb tres dies antelació.

Per què aquesta falta de voluntat per assolir noves idees o propostes? Potser tot plegat ja estava decidit? Pot ser ja tenien un acord tancat amb Ciutadans?

El respecte a la pluralitat política no es demostra només amb un talant amable i amb l’ús de paraules de moda. Cal, sobre tot, parlar, rebre idees, negociar i arribar a acords amb tots els grups polítics de l’Ajuntament.

Grup municipal En Comú-Podem de Premià de Mar (ECP-P)
Juny de 2021

WhatsApp chat