23

Juny, 2020

Ahir vam anar a dormir amb la noticia de l’acord entre JxPremià i el PSC.

L’únic que podem dir és que des de totes les forces que formem Premià en Comú Podem sempre hem apostat per la cooperació i la suma dels partits d’esquerres, en aquest sentit, ens sentim orgulloses i satisfetes amb la feina que hem pogut fer durant aquest darrer any de mandat durant el que hem treballat sempre de manera coordinada amb Esquerra,amb la Crida i també amb el PSC, un any durant el qual creiem que hem fet de contrapès de la política allunyada de la gent i dels problemes actuals que practica l’alcalde Miquel Àngel Méndez i el seu equip.
Una política allunyada dels problemes socials, allunyada dels problemes de convivència i allunyada dels reptes econòmics i ecològics.
Evidentment ens sentim tristes davant la notícia del canvi de rumb del PSC, que venia treballant amb nosaltres sumant una majoria que podia arribar a ser una alternativa progressista per Premià, però tenim clara la nostra voluntat de seguir treballant i sumant amb les forces que com nosaltres aposten per un Premià al costat de la gent.
Seguirem treballant per fer de contraforça d’aquest govern en minoria que durant el darrer any ens ha portat a la paràlisi municipal incapaç d’arribar a acords amb la resta de forces i que ha protagonitzat fets tant greus com la protagonitzada a l’àrea de territori amb el projecte de construcció de la rotonda de la carretera de Premià de Dalt, en que la mala praxis de la regidoria ens suposarà un cost de gairebé mig milió d’euros per fer front a l’expropiació de la parcel·la sobra la que es construirà la rotonda. Fets que els grups de l’oposició vam conèixer perquè un veí ens va informar, i no perquè el govern ho comuniqués.
Des de Premià en Comú Podem estem convençudes que les forces d’esquerres seguirem treballant unides per aportar llum davant un govern que fins ara lluny de fer front als problemes els ha volgut amagar.
Per últim, vulem agrair i posar de relleu, el compromís que Esquerra Republicana i Crida Premianenca han mostrat per construir un Premià de progrés en el que tothom hi tingui cabuda i oportunitats, en el que els carrers són per a la gent i que cuida del medi ambient.
I en això seguim treballant!

WhatsApp chat